Agility draadloos alarmsysteem

Paradox EVO192 alarmsysteem

 Galaxy Dimension alarmsysteem

Digiplex bieden het hoogste niveau van bescherming van de banken, militaire en sites van de overheid hoge veiligheid, luxe huizen, en in alle andere plaatsen waar maximale veiligheid is essentieel. Deze systemen zijn ontworpen om eenvoudig te gebruiken en het modulaire concept van energiebesparende functies van arbeid het maken van hun groei, hun installatie en onderhoud snel en gemakkelijk

 

Heel geschikt voor alarmsystemen voor appartementen, villa's, arcades of kleine kantoren, het beveiligingssysteem inbreker RISCO Agility biedt vele voordelen ten opzichte van andere concurrerende systemen op de markt. Het product is geheel zonder Agility zoon, is hij in de eerste plaats gewijd aan kleine installaties. Het gebruiksgemak, betrouwbaarheid, schaalbaarheid en geavanceerde functionaliteit maken het tot een beveiligingssysteem, zonder high-end-zoon. De verkoopprijs is tot nu toe heel betaalbaar en maakt het zeer aantrekkelijk voor particulieren.

Bereik van het bedieningspaneel, hoge kwaliteit, uitstekende design. Geschikt voor vrijwel alle maten van de commerciële en industriële faciliteiten. Beveiligingssysteem dat aan te passen aan alle stijlen van het gebruik en de professionele eisen. Volledig modulair systeem passen in elk formaat installatie. Heeft een volledig gamma van randapparatuur, het maken van de Galaxy-systeem reageren op alle eisen en eisen van de klanten en waardoor de uiteindelijke upgrade van de faciliteit.

Automation.Création.Conception.Electronic.Sécurity.Systems - Tél: 02.381.21.93 - Fax: 02.381.21.96 - Mail:                                     .