Toegangscontrole Rs232 Maxitalk

MaxiTalk is de management tool voor toegangscontrole, met opties voor het beheer van grote installaties op tot 20 000 gebruikers, en een vrijwel onbeperkt aantal deuren met hardware Access Control RISCO Group.

Geïnstalleerd in ziekenhuizen, universiteiten, banken, financiële instellingen, commerciële bedrijven en de overheid MaxiTalk wordt gebruikt door duizenden organisaties. Het beheert de toegang en de aanwezigheid in het gebied, het verstrekken van een veilige werkomgeving voor de medewerkers door het beschermen van klanten, leveranciers, bezoekers, apparatuur en gegevens. MaxiTalk is geschikt voor eenvoudige toepassingen en voor de meest complexe.

 Toegangscontrole Axessplus

Het nieuwe systeem van toegangscontrole Axesplus is een oplossing met beveiligde hosting op een server farm gedeporteerden, die brengt het voordeel dat het een back-up en voortdurend opgewaardeerd zonder toegang tot de ruimte op uw pc en / of corporate server.

De geïntegreerde meerdere programmeertalen opties kunt u eenvoudig beheer van alle toegang, mensen en bezoekers in enkel-of multi-site en via verschillende niveaus van management control.

Automation.Création.Conception.Electronic.Sécurity.Systems - Tél: 02.381.21.93 - Fax: 02.381.21.96 - Mail:                                     .